HALLOOOO.... tgk blog aku yek? hhehhehe......

HALLOOOO.... tgk blog aku yek? hhehhehe......

Monday, April 13, 2009

FUTSAL TM SELANGOR



Bertempat d spot planet seksyen brapa ntah, ada tournament putsal antara anak syarikat telekom...seluruh slangor je.. MMU anto brapa team ntah.. aku main team taqis fc.. naib johan beb..jgn tegur....hehhehhe... filem baru kat wayang... hhahahha..
Kali ni hadiah naib johan mmg gempak la.. tak la mcm main kat mlaka aritu.... hehhehe... mcm biasa tatap la bebrapa gambo taqis fc nih... best ke tak... lu pk la sendri... huhuhuhuhu

gambar ni la masuk metro ahad...hehhehehehhe

Wednesday, April 8, 2009

INTERCAMPUS dokek melakA


Lambat plak update blog gue nih.... maleh le katakan.. hehhehhe...
At 28 march, geng mmu cyber ada intercampus punya sukan.. kira melaka lawan cyberjaya la..
Biasa2 je aku tgk skuad mmu melaka nih... perasmian pun ala kadirun je..hheehe.. maleh la nk cita panjang.. bukan best pun.. baik wa post kan pic2 gue.. lagi best..

hahahahaha....... layannnnn...

Tuesday, April 7, 2009

gambo Game - game kat melaka...





Bab bergamba biasa la.... mesti mau ada "ummphhhh"....hahhaha..


Tapi bila main, ceroi.. hahahha... gambaq mau kasi kelas, baru manthopppppppp...


hehhehe...





Main killer utk masuk tournament mmg jarang2 aku buat la...nak plak wakil cyber..aje nye giler.. awok ni idak le pandey beno main killer...tp semangat nk main utk cyber, boley la..pakku kata " main aja la , apa ada hai..hang kata hang tera "....hhehhehe...


Main kat melaka ni kena pekak kan telinga je le..maklum la mulut org melaka...tak tahan wo...hehhehe... aku geng dgn pakku n abg sharil.. lawan team ceroi...hehhehe... ok apa jd naib johan...hehheheh... dpt gak cup...tp cup dia, perghhh ..dah rupa hadiah masa aku tadika dulu rasanya.. uuhuhuhu...


anywhere, aku dah lama tak main tournament takraw nih..last dulu masa taun 2000 rasa nya..main kat perlis.. tp stakat main feeder je le..


2009 im back la konon.. 2010 siap la... wachaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...



Monday, April 6, 2009

....KERA OK....

PERGHH.... syok gak layan karoke nih... me lalak2 dlm bilik... tak sangka plak suara aku ada iras2 xpdc....warghhh ha hahah ahaha... pakku, lintau , ishe , aris... kira nih top 5 la konon.. mmg rupa perangai kera masing2..


ni sedutan alunan suara aku... bia la aku nk uplode klip aku nyanyi.. ni blog aku.. ape ada hey..hi hi hi ih hi..



video

Friday, March 6, 2009

naib johan futsall mmu staff pulak.. (rezeki2)






Masih segar lagi dinobatkan selaku n.johan sepak takraw, malam tadi skali lagi title "naib johan" mlekat kat aku..


Kali ini,sukan kegilaan ramai, futsall, pula yg mangnaibjohankan team aku.. TAQIS XL pasukan yang dianggap bawah anjing (underdog) mmg tidak d jangka utk ke final..sapa sangka skuad yg d barisi beberapa taik star mampu melangkah hingga ke gelanggang final raja lawak (im sorryyy)..




Dengan berbekalkan tema semangat wonder pet (apa yg penting , kerjesama) , TAQIS XL membuktikan pada para² sakura penyokong taqis bahawasanya semangat kerjasama berpasukan adalah tunjang kekuatan pasukan ini..



Terima kasih rakan-rakan...

Monday, February 23, 2009

naib johan mmu cyber staff

Gandingan aku, pakku , adiku(adi - saja tambah ku mun dah semua ada ku)serta simpanan rokku, telah berjaya menobatkan team aku sebagai regu kedua terbaik d mmu cyber...perlawanan yg berlansung agak sengit,tengit,bingit dan tungkit.. mujur segala serapan tekanan dan bermain dlm keadaan emosi gara2 (ada la insiden) %^&*&& , regu ini dapat jua menjadi naib johan.. syukur..

saksikan sedutan perlawanan tumpuan dan juga aksi tumpuan pengadil perlawanan....
video

Sunday, January 25, 2009